Cautati in site
Ceas PV

horoscop 2009 free online movies horoscop 2010 | horoscop saptamanal | horoscop zilic | horoscop |

Get Adobe Flash player
Etichete

Foto (2)
Porumbei reprezentativi (2)
Produse (1)
Rezultate 2010 (2)
SEZONUL 2011 (2)
Sezonul 2012 (1)
Uncategorized (1)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

*PORUMBEI*REPREZENTATIVI*

Click pe imagine pentru marire!

Loc 7 National Palmares FOND 2011

80092-08 NT78 / SUCIOAIA+SENCIUC / Clasari 2010
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Darabani 01.05.2010 144 km 6328 268 55.22 VITEZA
2. Darabani 08.05.2010 145 km 3768 186 62.32 VITEZA
3. Lublin 29.05.2010 556 km 6815 475 84.21 FOND
4. Lublin 26.06.2010 555 km 3188 320 121.19 FOND
5. Varsovia 10.07.2010 714 km 987 17 20.91 FOND
6. Varsovia 07.08.2010 714 km 737 13 24.21 FOND
7. Garwolin 12.06.2010 655 km 5780 127 25.32 FOND
80092-08 / SUCIOAIA+SENCIUC /Clsari 2011 / Norma FOND 37, 24 puncte
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Lublin 1 21.05.2011 555 km 10382 5 0.48 FOND
2. Lublin 2 04.06.2011 555 km 8331 213 25.33 FOND
3. Garwolin 05.07.2011 655 km 1863 22 11.43 FOND
4. Varsovia 18.06.2011 732 km 5224 142 26.94 FOND

Click pe imagine pentru marire!

Mama lui 802015-2010 F Sz.

Sora buna cu 480041-09 F Sz.

0480040-09 / SUCIOAIA+SENCIUC / NT78 /
Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati
714 km 15.99 13 Varsovia 10.07.2010 987
655 km 36.29 182 Garwolin 12.06.2010 5780
556 km 79.42 448 Lublin 29.05.2010 6815
Norma 2010 : 131.7 puncte
732 km 17.84 94 Varsovia 18.06.2011 5224
555 km 29.02 244 Lublin 2 04.06.2011 8331
555 km 31.21 324 Lublin 1 21.05.2011 10263
Norma 2011 : 78.07 puncte /FOND 2011
TOTAL: 3765397 209.77    Palmares FOND

Click pe imagine pentru marire!

LOC: 7 0480041-09 / SUCIOAIA+SENCIUC / NT78 /
Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati
655 km 3.99 20 Garwolin 12.06.2010 5780
556 km 66.30 374 Lublin 29.05.2010 6815
714 km 119.34 97 Varsovia 1 10.07.2010 987
Norma 2010 : 189.63 puncte
732 km 1.70 1 Varsovia 3 23.07.2011 588
555 km 3.47 36 Lublin 1 21.05.2011 10263
555 km 64.34 541 Lublin 2 04.06.2011 8331
Norma 2011 : 69.51 puncte / NORMA FOND 2011
TOTAL: 3765442 259.14

Click pe imagine pentru marire!

802015-10 / SUCIOAIA + SENCIUC / NT216 / Piatra-neamt
Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati Tip
555 km 4.62 48 Lublin 1 21.05.2011 10263 G
555 km 34.02 286 Lublin 2 04.06.2011 8331 G
732 km 57.87 305 Varsovia 1 18.06.2011 5224 G
TOTAL: 1841279 96.51

" BRAD PITT "

Frate de mama cu 480014- 09 M Alb. “PIT”

480104-09 / SUCIOAIA+SENCIUC / CLASARI  2011
## Concurs
Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Lublin 2 04.06.2011 555 km 8331 32 3.81 FOND
2. Przemysl 10.05.2011 415 km 4310 31 7.19 DEMIFOND
3. Varsovia 18.06.2011 732 km 5224 22 4.17 FOND
4. Garwolin 05.07.2011 655 km 1863 179 93.04 FOND
5. Varsovia 23.07.2011 732 km 1390 147 105.76 FOND
0480104-09 NT78 / SUCIOAIA+SENCIUC
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Darabani 01.05.2010 144 km 6328 301 62.03 VITEZA
2. Przemysl 15.05.2010 415 km 2287 10 4.81 DEMIFOND

Click pe imagine pentru marire!

Loc 4 National AS FOND Tineret 2010

480014-09 / SUCIOAIA+SENCIUC / clasari 2010
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Darabani 1 01.05.2010 144 km 6328 1079 222.35 VITEZA
2. Lublin 29.05.2010 556 km 2824 26 10.83 FOND
3. Lublin 2 26.06.2010 555 km 3188 59 22.35 FOND
4. Varsovia 10.07.2010 714 km 1001 2 2.42 FOND
5. Varsovia 07.08.2010 714 km 737 31 57.72 FOND
6. Garwolin 12.06.2010 655 km 5780 328 65.39 FOND
7. Varsovia 24.07.2010 714 km 2207 113 68.27 FOND
480014-09 / SUCIOAIA+SENCIUC / Clasari 2011
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Lublin 2 04.06.2011 555 km 8331 45 5.35 FOND
2. Lublin 1 21.05.2011 555 km 10382 152 14.64 FOND
3. Przemysl 10.05.2011 415 km 3145 67 21.30 DEMIFOND

80001-08 M '' New '541 ''

80001-08 / SUCIOAIA + SENCIUC / CLASARI 2011
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Borsa 2 15.05.2011 141 km 1355 233 171.96 VITEZA
2. Lublin 1 21.05.2011 555 km 10382 206 19.84 FOND
3. Lublin 2 04.06.2011 555 km 8331 313 37.23 FOND
4. Przemysl 10.05.2011 415 km 3145 205 65.18 DEMIFOND
5. Varsovia 18.06.2011 732 km 5224 281 53.32 FOND

500090-11 NT78 / SUCIOAIA+SENCIUC
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Lublin 2 02.10.2011 555 km 697 29 41.61 FOND
2. Lublin 1 10.09.2011 555 km 1615 137 84.83 FOND
3. Garwolin 23.09.2011 655 km 579 75 129.53 FOND

500016-11 NT78 / SUCIOAIA+SENCIUC
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip
1. Lublin 2 02.10.2011 555 km 697 30 43.04 FOND
2. Lublin 1 10.09.2011 555 km 1295 178 137.45 FOND
3. Przemysl 27.08.2011 415 km 1214 224 184.51 DEMIFOND
4. Garwolin 23.09.2011 655 km 579 110 189.98 FOND
Parteneri site